Polityka Prywatności

Administratorem Twoich danych osobowych jest Delta Security Sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu przy ul. Powstańców Śląskich 202 53-140 Wrocław.

Przetwarzamy Twoje dane wyłącznie w celu udzielenia odpowiedzi na pytanie zawarte w formularzu kontaktowym (podstawa przetwarzania danych to realizacja naszych prawnie uzasadnionych interesów administratora w postaci komunikacji z użytkownikami strony). Twoje dane będą przetwarzane nie dłużej, niż jest to konieczne do udzielenia Ci odpowiedzi, a po tym czasie mogą być przetwarzane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń.

Podanie przez Ciebie danych jest dobrowolne, ale konieczne do tego, żeby odpowiedzieć na Twoje pytanie. Masz prawo do żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia swoich danych oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego, którym od dnia 25 maja 2018 r. będzie Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Jednocześnie masz prawo wycofania zgody na przetwarzanie moich danych osobowych przed jej wyrażeniem, z zastrzeżeniem, że wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.

Oświadczam, że poprzez niniejszą wiadomość wyrażam zainteresowanie usługami świadczonymi Delta Security Sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu. W związku z powyższym wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w niniejszym formularzu wyłącznie w celu prezentacji usług oferowanych przez Delta Security Sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu (cel marketingowy) w tym na otrzymywanie drogą elektroniczną, na podany powyżej adres e-mail, informacji handlowych w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. 2002 nr 144 poz. 1204 z późn. zm.) wysyłanych przez Delta Security Sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu przy ul. Powstańców Śląskich 202 53-140 Wrocław w imieniu własnym lub na zlecenie innych osób.

Podczas wizyt na naszej stronie internetowej, na komputerze zapisywane są fragmenty kodu zwane cookies. Służą one do zapewnienia optymalnej obsługi podczas wizyty na naszej stronie oraz umożliwiają szybszy i łatwiejszy dostęp do informacji. Pliki Cookies nie służą do przetwarzania danych osobowych, a ich zawartość nie pozwala na identyfikacje użytkownika. Cookies stosowane są na wielu witrynach internetowych. W przypadku wyłączenia funkcji cookies, niektóre elementy naszej witryny internetowej mogą być niedostępne.

AktualnościPokaż więcej

5 kwietnia 2018

Niebezpieczne maile!

  W ostatnim czasie coraz częściej pojawiają się zagrożenia w wiadomościach e-mail. Otrzymujemy wiadomości z załącznikiem (najczęściej fakturą) –...

Czytaj więcej

29 marca 2018

Zespół Delta Security życzy Wszystkim BEZPIECZNYCH Świąt! Pamiętaj – z Nami Bezpiecznie :)

Czytaj więcej

12 marca 2016

Informacja

Szanowni Państwo, uprzejmie informujemy, że strona deltasecurity.lv nie należy do firmy Delta Security z siedzibą we Wrocławiu. Nasza firma...

Czytaj więcej

Kontakt

Delta Security Sp. z o.o. Sp. k.

ul. Powstańców Śląskich 202,

53-140 Wrocław

Biuro Obsługi Klienta

Tel: 71 364 78 65

Email: bok@delta-security.com.pl

Poznaj nas bliżej

Polub nas i bądź na bieżąco z naszą ofertą.

Facebook